BLOG

Shkarko aplikacionin tone Android  

Navigo lehtesisht njoftimet me te fundit te puneve dhe njoftohu ne kohe reale
Merre në Google Play
Si te ruani punet ne ALBCode

Si te ruani punet ne ALBCode

Njoftimet qe mund te ju interesojne per ti lexuar me vemendje me vone nuk kane perse te humbasin ne listen e njoftimeve te tjera, ruajini ato ne profilin ruaj dhe gjejini kurdohere qe te ju duhen.

Lexo me shume
Tashme kemi nje Blog :)

Tashme kemi nje Blog :)

Ky eshte postimi i pare i nje serie postimesh qe do te vine ne ALBCode ku do te flitet mbi programimin ne pergjithesi dhe tema specifike ne vecanti.

Lexo me shume