BLOG

Shkarko aplikacionin tone Android  

Navigo lehtesisht njoftimet me te fundit te puneve dhe njoftohu ne kohe reale
Merre në Google Play
Hack Tirana Karantine - 10 Prill

Hack Tirana Karantine - 10 Prill

Ne daten 10 Prill, Google Developers Group Tirana organizon "Hack Tirana Karantine". Ju ftoj te gjitheve te beheni pjese me projektet dhe grupet tuaja. Nese nuk keni nje projekt por deshironi te beheni pjese e eventit ne do te sigurohemi te ju gjejme nje skuader.

Klikoni ketu per tu bere pjese e komunitetit ne Discord dhe per te marre me shume informacione mbi Hackathon. https://discord.gg/qtUH6NK

Shko te lista