Blog

Shkarko aplikacionin tone Android  

Navigo lehtesisht njoftimet me te fundit te puneve dhe njoftohu ne kohe reale
Merre në Google Play
Tashme kemi nje Blog :)

Tashme kemi nje Blog :)

Ky eshte postimi i pare i nje serie postimesh qe do te vine ne ALBCode ku do te flitet mbi programimin ne pergjithesi dhe tema specifike ne vecanti.

Kjo iniciative e ndermarre eshte nje eksperiment per te sjelle ne dobine e perdoruesve te ALBCode artikuj mbi teknologjite me te fundit te botes se Software Development dhe ne javet dhe muajt e ardhshem do te flasim per tematika te vecanta ne teknologji specifike. Prsh. do te flitet per Web Development, Mobile Development, Javascript, PHP, .NET etj.

Parashikojme te kemi publikime te reja cdo jave dhe urojme te sjellim te ju informacionet me te dobishme.

Mirepresim sugjerimet tuaja ne email-in tone info@albcode.al dhe shume shpejt do te vime te ju me nje menyre kontakti me interaktive per te bere te mundur nje bashkepunim me te gjere.

Se shpejti!

Shko te lista

Artikuj te ngjashem

Si te ruani punet ne ALBCode

Si te ruani punet ne ALBCode

Njoftimet qe mund te ju interesojne per ti lexuar me vemendje me vone nuk kane perse te humbasin ne listen e njoftimeve te tjera, ruajini ato ne profilin ruaj dhe gjejini kurdohere qe te ju duhen.

Lexo me shume