MBI NE

Shkarko aplikacionin tone Android  

Navigo lehtesisht njoftimet me te fundit te puneve dhe njoftohu ne kohe reale
Merre në Google Play
Cfare eshte ALBCode?

Eshte nje web application i cili u mundeson programuesve shqipetar te kerkojne dhe gjejne pozicione pune vakante ne baze te aftesive te tyre.

Funksionaliteti i ketij web application eshte publikimi i njoftimeve te reja te puneve nga kompani shqipetare, gjithashtu mundeson skanimin dhe filtrimin e njoftimeve te publikuara ne disa website, si:

  • njoftime.com
  • duapune.al
  • karriera.al
  • njoftimefalas.com
ALBCode nuk posedon autorsine e njoftimeve te publikuara nen emrin e nje prej website-ve te siper permendura ndaj dhe leximi i njoftimeve behet ne website-in respektiv.

Si mund te perdoret?

ALBCode eshte nje sherbim falas dhe mund te perdoret nga te gjithe. Ju mund te filtroni njoftimet e puneve ne baze te pozicionit, teknologjive dhe kompanieve.

Per te marre njoftime nepermjet email-it ju mund te regjistroheni duke dhene email-in dhe aftesite tuaja si per shembull: java, php, mysql, apache etj.

Cfare ndodh me te dhenat tuaja?

ALBCode ofron sigurimin e te dhenave(email, password, aftesite) qe ju ofroni gjate procesit te regjistrimit duke i encrypt-uar ato dhe mbrojtur nga cfardolloj qellimi dashakeq.

ALBCode posedon autorsine e te dhenave tuaja dhe nuk i ndan ato me asnje pale te trete!

Kontributet jane te mirepritura

Duke qene nje iniciative e vene ne ndihme te komunitetit te programuesve shqiptar kontributet tuaja jane te mirepritura. Jeni te lutur te jepni opinionin tuaj mbi ndryshime apo shtime te funksionaliteteve te reja. Publikoni ne blog-un tone per temat tuaja te preferuara ne lidhje me programimin dhe sugjeroni miqte tuaj te ju bashkohen ne ALBCode :)

Kontakt: