BLOG

Shkarko aplikacionin tone Android  

Navigo lehtesisht njoftimet me te fundit te puneve dhe njoftohu ne kohe reale
Merre në Google Play
Si te ruani punet ne ALBCode

Si te ruani punet ne ALBCode

Ne listen e funksionaliteteve qe ALBCode ofron eshte shtuar edhe mundesia per te ruajtur njoftime pune duke ju dhene mundesine qe ti lexoni ato ne nje moment me te pershtatshem duke mos rrezikuar qe te humbasin ne listen e gjate te njotimeve te tjera dhe pa patur nevoje te ruash link-et dikur tjeter jashte ALBCode.

Si te ruash nje njoftim pune? Prane cdo njoftimi pune ndodhet butoni i ri qe mund ta klikoni:

Ky buton simbolizon ruajtjen e njoftimit te punes ne listen e njoftimeve tuaja te preferuara.

Si te gjeni punet qe keni ruajtur me pare? Pasi te keni ruajtur nje ose disa njoftimi ato mund ti gjeni lehtesisht duke klikuar ne butonin e vene ne dispozicion ne filtrat e kerkimit:

Mos lejoni te ju humbas asnje mundesi pune :)

Shko te lista

Artikuj te ngjashem