Mire se erdhe ne ALBCode
Gjej punen qe te pershtatet me mire!

3 pune te reja ne 7 ditet e fundit.

Kontrollo punet

Kerkim dinamik i puneve

Nepermjet procesit te profilizimit behet e mundur zgjedhja sa me e sakte e puneve qe i pershtaten njohurive tuaja.

Njoftime ne kohe reale

Mos humbisni asnje mundesi. Ne baze te njohurive tuaja ne bejme te mundur selektimin e puneve me te pershtatshme per ju dhe sigurohemi qe te njoftoheni ne kohe reale.

Blog

ALBCode eshte i perkushtuar te sjelle informacione te shumta ne lidhje me programimin.

Krijo profilin e kompanise tuaj!
Gjeni kandidatet me te pershtatshem ne kohen me te shkurter!

ALBCode fton kompanite te publikojne njoftimet e tyre te punes duke ju dhene mundesine te kene qasje direkte me komunitetin e programuesve.

Ne do te sigurohemi qe personat e duhur te njoftohen per pozicionin tuaj vakant.

Regjistrohu tani

Hapsire e rezervuar per ju

Perfitoni direktorin tuaj personale ne ALBCode duke krijuar nje profile te detajuar.

Njoftime ne kohe reale

Qendroni me prane komunitetit duke njoftuar ne kohe reale individed qe pershtaten me profilin e pershkruar ne njoftimet tuaja.

Rrisni rrezen e ndikimit

ALBCode ju mundeson te rrisni ndikimin e kompanise tuaj ne komunitet me ane te disa menyrave reklamimi.

Shkarko aplikacionin tone Android  

Navigo lehtesisht njoftimet me te fundit te puneve dhe njoftohu ne kohe reale
Merre në Google Play