NJOFTIME PUNE

software engineer for Window -Cloud Platforms

Rroga: 3000 EUR

Tipi i punes: Full-Time

Aplikimet skadojne me: 20-10-2023

Përshkrimi

Cribl kerkon te punesoje : Software engineer – Windows - Cloud Platforms

 • 3+ vite përvojë në zhvillimin e softuerëve mbështetës
 • Përvoja e demonstruar në ndërtimin e aplikacioneve të Windows duke përdorur API-të e sistemit
 • Njohuri të forta të strukturave të të dhënave, algoritmeve dhe sistemeve të shpërndara
 • Përvojë me përdorimin dhe zhvillimin e API-ve REST
 •  Njohuri të sistemit Windows, me përvojë praktike duke punuar me Windows Management Instrumentation (WMI), PowerShell, Windows SysInternals
 • Përvojë me instaluesit e Windows, Win32/WindowsAPI Kualifikimet e Preferuara
 • Përvoja me Node.js, TypeScript dhe JavaScript Përvoja në përdorimin e shërbimeve nga platformat e bazuara në renë kompjuterike si AWS, Azure dhe GCP

Kualifikime:

 • Te kete perfunduar arsimin e larte ne shkenca kompjuterike ose te ngjashme ne inxhinierine kompjuterike dhe software.
 • Te jete njohes I guheve te programimit: C#, C++, and .NET.
 • Kuptim i fortë i sistemit operativ Windows dhe mjedisit të tij të zhvillimit.
 • Përvojë në zhvillimin e aplikacioneve për desktop të Windows duke përdorur teknologji si Windows Forms, WPF ose UWP.
 • Njohja me platformat e kompjuterit cloud si Microsoft Azure, AWS ose Google Cloud Platform.
 • Përvoja me shërbimet cloud si Shërbimi i aplikacionit Azure, Funksionet Azure ose AWS Lambda.
 • Njohuri për sistemet e bazës së të dhënave të bazuara në cloud, llogaritjen pa server dhe kontejnerizimin (p.sh. Docker, Kubernetes).

Shënime


Ofrohen:

 • Pagat me te mira ne tregun e kesaj industrie
 • Ambjente motivuese dhe trajnime te herpashershme
 • Mundesi rritje dhe promovimi brenda dhe jasht Shqiperie

Te interesuarit te dergojne CV ne [email protected] ose te kontaktojne ne : +355683558636

Shko te lista