NJOFTIME PUNE

Future Block, është në kërkim të një Programuesi

Rroga: 1 ALL - 10 ALL

Tipi i punes: Full-Time

Aplikimet skadojne me: 07-02-2024

Future Block, është në kërkim të një Programuesi.

Pozicioni i punës është full-time, në zyrë


Përgjegjësitë:

Realizimi i projekteve dhe detyrave të kërkuara në gjuhët përkatëse.

• WordPress

• Laravel


Kërkesat :

  • Të zotërojë njohuri në programim (WordPress, Laravel).
  • Eksperiencë minimumi 2 vite në kompani programimi ose si freelancer
  • Aftësi komunikimi shumë të mira në Anglisht


Çfarë ne ofrojmë:

• Mundësi për të punuar në një mjedis pozitiv, kreativ dhe në një ekip të ri dhe të orientuar drejt zhvillimit.

• Mundësi për zhvillim profesional brenda kompanisë.

• Eksperiencë në fushën e programimit.


Dërgo CV në [email protected], me subjekt Developer

FutureBlock është agjencia digjitale më inovative në Shqipëri me qendër në Tiranë. Ekipi ynë zhvillon strategji efektive dhe të përqendruara në rezultatet e marketingut për kompanitë që kërkojnë të zhvillohen. Ne jemi të fokusuar në promovimin, zhvillimin dhe lehtësimin e shërbimeve që kompania juaj ofron, nëpërmjet kreativitetit, teknologjisë më të avancuar dhe punës. Shërbimet tona janë krijuar për të ndihmuar çdo lloj biznesi të rritet dhe të përmirësohet në çdo aspekt të botës digjitale!

Shërbimet që ne ofrojmë janë:

  • Digital Marketing
  • Branding & Design
  • Web Development
  • Web Hosting & Domains
  • App Development
  • Multimedia & Consulting
Shko te lista