NJOFTIME PUNE

Punonjësit e hotelierisë për në Zvicër

Tipi i punes: Full-Time

Aplikimet skadojne me: 19-09-2023

Per nje resort te rendesishem me 5 yje te nje zinxhiri te njohur ne sektorin e hotelerise ne Zvicer kerkojme: Punonjes Catering-Hotel


Konkretisht, ne jemi në kërkim të personelit për të kryer detyrat e mëposhtme:


Banakier/Kamerier/Staf në këmbë/Kuzhinier/Personel i kuzhinës/Pjatalarëse/Asistent kuzhinier


Kërkesat:


Kandidati ideal ka një diplomë në sektorin turizëm-hotelierë, ka fituar përvojë, qoftë edhe të shkurtër, brenda konteksteve të ngjashme në strukturat e kategorive apo restorante me standard të lartë cilësor 4/5 yje.Pansioni dhe akomodimi i ofruar

Shko te lista