NJOFTIME PUNE

Senior Back End Engineer (Golang) - Full Remote

Tipi i punes: Full-Time

Vendndodhja: Remote

Aplikimet skadojne me: 15-02-2023

Ne ofrojmë një shërbim lëvizshmërie me cilësi të lartë kudo ku operojmë, me çmime që lejojnë sa më shumë njerëz të përfitojnë prej tij dhe një komision që u lejon drejtuesve të mjeteve të fitojnë jetesën nga puna e tyre.

Ne përfaqësojmë një lëvizshmëri të gëzueshme, optimiste dhe plot ngjyra, ndërkohë që jemi edhe më të drejtë ndaj drejtuesve të mjeteve.

Tani jemi të pranishëm në dymbëdhjetë vende në të gjithë Europën dhe Afrikën dhe do të jemi duke u zgjeruar në tregje të reja për vitin 2023. Me më shumë se 5 milionë përdorues në mbarë botën, ne jemi krenarë që jemi një nga kompanitë e lëvizshmërisë me rritjen më të shpejtë në Europë.

Eja dhe bashkohu në një skuadër ambicioze e cila është e përkushtuar të ndryshojë tregun për mirë!


-Çfarë do të bësh ti?

Ndikimi ynë në biznes dhe në përvojën e pasagjerëve dhe shoferëve është i paprecedentë. Çdo udhëtim duhet të jetë i besueshëm, efikas dhe i përballueshëm, dhe ne po ndërtojmë algoritmet që e bëjnë të mundur këtë duke optimizuar ofertën dhe kërkesën.

Ne kemi standarde të larta dhe pritshmëri të larta për produktin tonë, dërgojmë shpejt dhe shkallëzojmë punën tonë për të gjitha tregjet.


Për të arritur këtë, ne jemi të gjithë duke punuar bashkë midis produktit, zhvilluesve të Mobile dhe Backend, dizajnit, analistëve dhe shkencëtarëve dhe ekipit të Ops për të synuar me sukses hapat e ardhshëm strukturorë, për të ofruar, ndjekur dhe përsëritur. Ne po hartojmë zgjidhje për problemet e jetës reale për të ndihmuar në përmirësimin e jetës së përditshme të njerëzve.- Tech Stack

• Mikroshërbime të shkruara në Golang

• Docker me Mesos & Marathon, Kubernetes

• Ne dërgojmë shërbime të reja në bazë javore(të paktën përpiqemi për ta realizuar)

• Ne ndjekim udhëzimet e komunitetit dhe praktikat më të mira

• AWS, gRPC, Kafka


- A tingëllon si ju?


• Ju keni përvojë në dizajnimin e softuerëve për një kompani produkti

• Ju keni punuar më parë me mikroshërbime në prodhim

• Ju keni më shumë se 6 vjet përvojë si inxhinier softuerësh

• Ju keni një mentalitet të drejtuar nga ngjarjet

• Ju pëlqeni të arkitektoni produkte duke mbajtur në mendje biznesin

• Bonus nëse jeni ekspozuar ndaj dizajnit të drejtuar nga domeni (DDD)


- Pse të punoni me ne

• Pagesë totale vjetore 60.000 Euro +

• Retreat vjetor i kompanisë

• Retreat vjetor i skuadrës

• Vlerat e forta të kompanisë të përfaqësuara nga të gjithë në Heetch(Jini të sjellshëm, luani për ekipin, mendoni ndryshe, bëjeni të ndodhë)

• Një kulturë Full Remote që daton që nga fillimi i kompanisë sonë (jo vetëm që nga COVID, dhe nuk do të ndryshojë në të ardhmen)Na dërgoni Cv tuaj në adresën: [email protected]

+355 67 57 299

Shko te lista