NJOFTIME PUNE

Tirane, vend pune Wordpress Web Developer - prane 21 Dhjetorit.

Tipi i punes: Full-Time

Mundesi punësimi - Full time (E Hëne-Premte)


Fit.al ofron vend pune per Web Development/Design


Kerkesat:

1. Gjuha Anglisht

2. Html5/Css3/Jquery/PHP

3. Wordpress CMS (Drupal CMS perben avantazh)

4. Njohja e Photoshop/Illustrator perben perparesi

5. Aplikanti duhet te kete njohuri te plota rreth Krijimit,Zhvillimit dhe mirmbajtjes se Web-it dhe eksperience pune!


Detyrat:

1. Krijimi dhe dizenjimi i website-ve me platforma CMS.

2. Optimizimi i websiteve nepermjet plugineve per CMS ose menyrave të tjera direkte.

3. Mimbajtja e website-ve ekzistente duke i perditesuar me informacionet e fundit.


Adresa: Rruga Frosina Plaku, Kompleksi Magnet.


Dergoni CV dhe shembuj punesh ne [email protected]

Cel. : 0674529292

web: www.fit.al

Shko te lista