NJOFTIME PUNE

MONTUES

Tipi i punes: Full-Time

Aplikimet skadojne me: 31-08-2021

“Lobby Home” sh.p.k është qendra më e re tregtare dhe inovative në fushën e arredimit me një siperfaqe prej 13'000 m2 .

Ne saj te krijimit dhe zgjerimit te Kompanise, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin MONTUES !


Detyrat:


  • Është përgjegjës për ruajtjen e materialeve sipas kushteve teknike që kërkon secili prej tyre.
  • Të përdorë dhe mirëmbajë mjetet dhe materialet e punës.
  • Të realizojë montimin e mobiljeve në mënyrë profesionale.
  • Të organizojë dhe mirembajë vendin e punës.Kualifikimet / Kërkesat


  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme, e preferueshme është të ketë mbaruar shkollën për Përpunim Druri.
  • Eksperienca të ngjashme së paku 2 vite.
  • Të ketë njohuri te mira të produkteve, dhe të tregojë kujdes maksimal gjatë montimit.
  • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.Kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në adresën e postës elektronike: [email protected]

*Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë!

Shko te lista