NJOFTIME PUNE

Flutter Developer Internship

Tipi i punes: Full-Time

Ne ALBCode jemi ne kerkim te nje Flutter Developer Intern full-time per nje periudhe 4-8 javore praktike me mundesi punesimi te perhershme.


- Ofrojme:

Mundesi per nje te ri ose te re te punoj dhe te zhvilloj aftesite e veta ne Framework-un Flutter duke u praktikuar ne projekte reale te natyrave nga me te ndryshme dhe praktikave me moderne.

Eksperiencen tone disa vjecare ne Software Development dhe deshiren e madhe per te percjell njohurit tona.

Projekte qe do te zhvillohen ne platformat Mobile, Web dhe Desktop duke perdorur Framework-un Flutter.


- Kualifikimet qe duhet te keni?

Nuk ka rendesi nese posedoni apo jo nje diplome universitare. E rendesishme per ne eshte pasioni per te programuar, dedikimi dhe minimalisht nje nivel mesatar i gjuhes Angleze.


Ambientet e zyres ndodhen ne zonen e Ish-Bllokut.

Orari i punes eshte 09:00-18:00.


Nese jeni te interesuar, dergoni nje CV ne [email protected]

Email-et pa Subject ose Body nuk do te konsiderohen.

Shko te lista