NJOFTIME PUNE

Ofroj vend pune si Full Stack Developer

Tipi i punes: Full-Time

Vendndodhja: Remote

Kompania AlbsofteK eshte ne kerkim te programuesve te motivuar dhe te pasionuar ne pozicionin "Full Stack Developer".


Per te qene pjese e projekteve tona duhet te keni njohuri shume te mira ne:


 • .NET Framework 4.5 ose versione me te vona
 • Gjuha VB.Net
 • Teknologjia ASP.Net WebForms (ASPX)
 • ASP 3.0 (per te qene te qarte me faqet e vjetra te Active Server Page te Microsoft per te mundesuar reverse enginering
 • Perdorimi i objekteve COM ne faqet ASP 3.0 dhe ASP.NET
 • Javascript, Ajax e jQuery
 • RESTFul Web API
 • HTML e CSS
 • GIT (sub versionin system)
 • SQL Server 2012 e versione me te fundit
 • Si dhe te jeni foles i/e shkelqyer i gjuhes angleze dhe italiane.


Gjithashtu njohuri te mira ne:


 • ASP.NET Core
 • Angular JS
 • SonarQube per Code Review of software
 • ASP.NET MVCKandidatet jane te lutur te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mailit: [email protected]gmail.com ose te kontaktojne ne numrat e telefonit:

+355 676898482

+355 697531967

Shko te lista