NJOFTIME PUNE

Web Developer - Webdesigner PHP .NET

Tipi i punes: Full-Time

Aplikimet skadojne me: 15-11-2019

Procreativa kerkon


Web Developer dhe Webdesigner

me eksperience ne gjuhe programimi PHP, .NET


SKILLS

- Te pakten 3 vjet eksperience PHP / MySQL dhe / ose .NET / SQL server

- Njohuri te gjuhes italiane

- Njohuri te mira MySQL , SQL server

- Njohuri te mira HTML / CSS / JS / Bootstrap / jQuery - Njohuri UI/UX


DETYRAT

- Realizimi i projekteve bazuar në PHP .NET

- Modifikime në projekte ekzistuese

- Krijimi i skemës së databazës

- Shkrimi i kodit pastër, të mirëorganizuar dhe dokumentuar

- Organizimi modular i kodit

- Ndërveprimi me serverin

- Testimi i programeve të krijuara


AFTËSI PERSONALE TË DOMOSDOSHME

- Mendim analitik

- Saktësi në shkrim

- Kujdes per detaje

- Orientim drejt cilësisë


CV: [email protected] Tel. : (+355) 042 25 33 22

Shko te lista