NJOFTIME PUNE

Frond-End Developer

Tipi i punes: Full-Time


ASL Tech Web, kompani e cila ofron shërbime të zhvillimit Web, Aplikacioneve dhe Marketingut Digjital, kërkon të bëjë pjesë të skuadrës së Zhvilluesve, persona të përkushtuar dhe të motivuar në pozicionin: Front-End Developer !


Kandidatët duhet të plotësojnë kushtet e më poshtme dhe të kenë njohuri në pikat si më poshtë:

  • HTML/CSS
  • Bootstrap

jQuery

  • Version control/GIT
  • Responsive Design
  • Testing/DebuggingÇfarë ofrojmë:


  • Ambient pune modern
  • Pagesë nga më konkurueset në treg
  • Kontratë pune në bazë të projekteve
  • Orari i punës Full - Time (09:00 - 18:00 nga e Hëna në të Premten)Nëse zotëroni aftësitë dhe përvojen e kërkuar, mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e e-mail-it: [email protected]

Tel: 0692085619

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 12-të, Tiranë, Shqipëri

Shko te lista