NJOFTIME PUNE

Android Developer

Tipi i punes: Full-Time


ASL Tech Web, kompani e cila ofron shërbime të zhvillimit Web, Aplikacioneve dhe Marketingut Digjital, kërkon të bëjë pjesë të skuadrës së Zhvilluesve, persona të përkushtuar dhe të motivuar në pozicionin: Android Developer!


Zhvillimi i Aplikacioneve

• Njohuri të shkëlqyera në Java(Android), Swift (IOS)

• Njohuri të mira në OOP

• Njohuri mbi libraritë Retrofit, Alamofire

• Avantazh përbën njohja e Git


Çfarë ofrojmë:


  • Ambient pune modern
  • Pagesë nga më konkurueset në treg
  • Kontratë pune në bazë të projekteve
  • Orari i punës Full - Time (09:00 - 18:00 nga e Hëna në të Premten)Nëse zotëroni aftësitë dhe përvojen e kërkuar, mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e e-mail-it: [email protected]

Tel: 0692085619

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 12-të, Tiranë, Shqipëri


Shko te lista