NJOFTIME PUNE

IOS Developer

Tipi i punes: Full-Time

Përshkrimi i punës 

ASL Tech Web, kompani e cila ofron shërbime të Zhvillimi Web, Aplikacioneve dhe Marketing-u Dixhital, kërkon punojnes ne :


Zhvillimi i Aplikacioneve IOS

• Njohuri të shkëlqyera në Swift 

• Njohuri të mira në OOP

• Njohuri mbi libraritë , Alamofire, Coredata

• Avantazh përbën njohja e Git

Çfarë ofrojmë:

• Ambient pune modern

• Pagesë nga më konkurueset në treg

• Kontratë e rregullt pune

• Orari i punës Full - Time (09:00 - 18:00 nga e Hëna në të Premten)Nëse zotëroni aftësitë dhe përvojen e kërkuar, mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e e-mail-it: [email protected]

Tel: 0692085619

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 10-të, Tiranë, ShqipëriDetaje rreth punës 


Vendndodhja : Tiranë 

Lloji i punes : Full Time 

Adresa : Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 10-të, Tiranë, Shqipëri

Shko te lista