NJOFTIME PUNE

Programues PHP/Laravel

Tipi i punes: Full-Time

ASL Tech Web, kërkon të bëjë pjesë të skuadrës një Programues PHP/Laravel

Kërkesat : 

• Të ketë eksperiencë pune 

• Të ketë njohuri shumë të mira në PHP/Laravel

• Të ketë mbaruar arsimin e lartë

 

Ofrohet : 

  • Kontratë e rregullt pune
  • Pagë shumë e kënaqshme dhe progresive
  • Kushte shumë të mira pune

 

Nëse jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën: [email protected] dhe shënoni tek subjekti: Programues PHP/Laravel 

Tel: 0692085619

 Detaje rreth punës 


Vendndodhja : Tiranë 

Lloji i punes : Full Time 

Adresa : Blv. "Dëshmorët e Kombit", Twin Towers, 12th floor

Shko te lista