Regjistrohu per njoftimet me te fundit

Krijo profilin tend dhe merre njoftime ne kohe reale ne baze te preferencave dhe aftesive tuaja!

Regjistrohu si perdorues

Publiko njoftime pune

Publikoni njoftime pune per programuesit shqiptar. Individed qe i perkasin profilit te pershkruar ne njoftim do te njoftohen menjehere!

Regjistrohu si kompani

ALBCode po bashkepunon me The Community Atlas per te sjell ne Shqiperi punet me te reja dhe me shperblyese.
Aplikoni ne TCA ose referoni shoket tuaj dhe perfitoni shperblime per cdo person qe punesohet nepermjet teje.

Gjej punet ne TCA

161 pune te gjetura

Postuar ne duapune.com

Test Automation

Applications Management Development
developer agile apache backend database frameworks frontend ...

Postuar ne duapune.com

Junior Java Developer (m/f)

Albanian Ferry Terminal Operator shpk (AFTO)
developer agile java jira spring angular

Postuar ne duapune.com

Frontend Web Developer (m/f)

Albanian Ferry Terminal Operator shpk (AFTO)
developer agile frontend java jira spring angular

Postuar ne duapune.com

Java Developer (m/f)

COMLINE Computer + Softwarelösungen AG
developer akka apache backend cassandra cloud frontend ...

Postuar ne duapune.com

Postuar ne njoftime.com

Java Developer (m/f)

COMLINE Computer + Softwarelösungen AG
developer akka apache backend cassandra cloud frontend ...

Postuar ne duapune.com

Senior Java Developer (m/f)

Albanian Ferry Terminal Operator shpk (AFTO)
developer agile java jira spring angular

Postuar ne duapune.com

Test Automation

Applications Management Development-AMD sh.p.k
developer agile apache architecture backend database frameworks ...

Postuar ne karriera.al

Regjistrohu per njoftimet e fundit

Mund te merrni njoftime sipas preferencave tuaja nepermjet email-it
11 12 14 15
Kerko